Wehe den Hoorn

H. Liudgerparochie - geloofsgemeenschap St.-Bonifatiuskerk te Wehe den Hoorn

Vespers in de veertigdagentijd

In de Torenkerk in Winsum zullen op alle woensdagen van de veertigdagentijd, inclusief de Aswoensdag, weer mooie en verzorgde vespers plaatsvinden. Professionele musici zullen de vieringen ondersteunen met prachtige muziek en samen te zingen liederen. De vespers beginnen steeds om 19.00 uur en duren ongeveer 30-40 minuten. Iedereen is van harte welkom!

Vastenactieproject 2018

“Wij gaan waar niemand gaat” is dit jaar het thema. De opbrengst van het project gaat naar de zusters van de Heilige Harten van Jesus en Maria die werken in Mbale in het noorden van Zambia. Meer informatie staat in de Vijfkracht.

Huispaaskaars

Men kan in de maand februari weer een huispaaskaars bestellen. Meer informatie staat in de Vijfkracht.

Bloemversiering

De bloemversiering in de kerk wordt in de maand februari verzorgd door mevrouw W. Smith en mevrouw M. Halsema.

HEADERFOTO'S : headerfoto's kerkzuid en kerkwest-met toestemming van rtvnoord

• Wehe den Hoorn
    telefoon 05 95 57 12 59