“Correspondenten”, nieuws en foto’s gezocht uit Kloosterburen, Wehe, Bedum, Delfzijl en Uithuizen

 De Liudgerparochie bestrijkt een groot gebied in Noord-Groningen. Voor de redactie van de website is het daarom een beetje lastig om al het nieuws te volgen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen om het nieuws uit alle vijf locaties voor het voetlicht te brengen! Heeft u een interessant nieuwtje dat in de ruime zin interessant kan zijn voor de andere parochianen, uit de andere locaties? Mail het ons! Het liefst met een fotootje er bij! Mail het naar; secr.liudger@gmail.com

Het hoeft niet perse over de kerk te gaan, maar het kan ook een verslag zijn van een activiteit, optreden van een koor, een foto van een reis, een jubileum, vrijwilligerswerk: enz. enz.!

Er hoeft geen lang artikel bij: kort en krachtig mag ook! Wij willen het gebruiken om vaker nieuws uit alle locaties te plaatsen op de website en op Facebook, en wellicht ook voor de Vijfkracht. Op die manier hopen we ook de onderlinge band te versterken tussen de parochianen van deze bijzondere, meest noordelijke en in de kern een van de oudste kerkgemeenschappen van Nederland!