Locatieraad

Locatieraad Bedum

Een locatieraad voert het beheer over de locatie van de parochie. Dat lijkt overbodig om te zeggen. Maar dat is het niet. Naast zakelijk deskundigheid die ongetwijfeld wordt gevraagd van een locatieraad, zijn de leden zich ervan bewust  dat  het erom gaat dat gelovigen met elkaar kerk zijn en hun geloof beleven en tot bloei brengen. Daar werken de leden voor en maken de leden ook zelf deel van uit. Voor wie zelf werk wil maken van zijn  of haar geloof en oren heeft naar een functie binnen de locatieraad die haar of hem helder is uitgelegd, maakt het mogelijk dat leden kunnen werken als een geschenk uit de hemel.
De taken  voor een locatieraad zijn; Liturgie, catechese, diaconie en gemeenschapsopbouw. Daarnaast  secretariaat, budgetbeheer, onderhoud en beheer gebouwen.
De locatieraad komt circa 8 keer per jaar bijeen voor regulier overleg

Daarnaast overleggen de portefeuille houders met de diverse werkgroepen binnen de gemeenschap.

De locatieraad van de Mariatenhemelopneming kerk in Bedum bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter Sjaak Schuit Liturgie, catechese en diaconie Vacature
Secretariaat en gemeenschapsopbouw Simon Arends