Jongeren

Als het maar gezellig is. Dat is wel een belangrijk uitgangspunt voor bij ‘Jong Liudger’, de jongeren-afdeling van de Liudgerparochie. Dat is de afdeling van de jongeren in de parochie, een afdeling met een eigen Facebookpagina en vooral: met eigen activiteiten.

Plezier en gezelligheid

Andere jongeren ontmoeten, plezier en gezelligheid zijn van groot belang. Maar ook is het prettig dat er af en toe activiteiten zijn waar je met elkaar kunt praten over zaken die je bezig houden.

Een dropping en een barbecue staan dit jaar op de agenda, maar ook zijn er jongerenvieringen.

Het motto ‘Oog voor elkaar’ geldt voor de hele parochie, en dus ook voor de jongeren. Daarom zijn er soms activiteiten, zoals het bezoeken van ouderen. Of een high tea aansluitend op een jongerenviering.

Ook zijn er uitstapjes, zoals tijdens een jongerenweekend van het Jongerenplatforn Bisdom Groningen – Leeuwarden. Of een bezoek aan Adventurepark Waddenfun in Wehe den Hoorn.

Verder geldt ook voor de jongerenafdeling: je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Dus heb je ideeën of vind je dat er meer activiteiten of uitstapjes mogen komen: ga vooral je gang. En oh, ja: we zoeken nog iemand om een Instagram-pagina van Jong Liudger bij te houden.

Bekijk hier in ieder geval alvast Facebook-pagina van Jong Liudger.

Jongerennieuws

• Vormelingen in lockdown
    Aan de vormelingen van 14, 15 en 16 jaar werd gevraagd iets te schrijven over wat hen bezig houdt nu de scholen weer dicht zijn. Ook de vormselcatechese ligt stil.   Nu ik weer online lessen heb en niet naar…
  • Kijk terug: Jongerenviering (28 juni)
    Bekijk hier de Jongerenviering met pastor Hamersma en met medewerking van jeugdkoor sing2gether. https://www.youtube.com/watch?v=qflzP10pFUk&feature=emb_err_woyt
  • Kerkelijk leven op anderhalve meter- protocol bezoeken vieringen
    Hoe ziet het kerkelijke leven er binnen de ‘anderhalvemeternorm’ uit? De jongeren van de Liudgerparochie hebben er een leuk filmpje van gemaakt!